Däck

Proffs på däck

Oavsett om det gäller däck för en bil eller en lastbil är det viktigt att välja rätt typ av däck för att säkerställa både säkerhet och optimala köregenskaper. På KM Däckservice erbjuder vi ett omfattande sortiment av däck som skräddarsydda för både lätta och tunga fordon och anpassade efter dina specifika behov och förhållanden. Vi har ett brett urval i lågprisdäck/budgetdäck till premiumdäck. Hos oss kan du alltid vara säker på att du kommer att hitta det bästa alternativet för just din situation. KM Däckservice har sedan starten 1988 fokuserat på att leverera däck med fokus på hållbarhet och livslängd. Därför jobbar vi med Hankook, Bridgestone, Pirelli, Michelin och Nokian Tyres.

Sommardäck

Ett bra sommardäck ska inte bara ha rätt mönsterdjup, de ska även vara bränsleeffektiva och hålla en god ljudnivå när du kör. Vi säljer sommardäck från några av branschens största leverantörer, både i premium och budgetsegmenten. Byt till sommardäck mellan 31 mars – 15 april.

Vinterdäck

Bra vinterdäck är avgörande för säkerheten och prestandan på vägen under kalla och snöiga förhållanden. Vi har ett stort utbud vinterdäck med dubbdäck och friktionsdäck. Tänk på att säkerhetsrekommendationen för vinterdäck är minst 5 mm och att det är förbjudet att använda dubbdäck mellan 16 april – 30 september. Vi har vinterdäck i olika prisklasser som passar alla behov.

KM Däckservice arbetar med branschens ledande däckleverantörer

När du har köpt dina däck är korrekt montering och balansering avgörande för att uppnå bästa möjliga prestanda. På KM Däckservice kan du lita på att vi utför en professionell montering och balansering av dina däck för en säker och smidig körupplevelse.

Nokian Tyres

Nokian Tyres är ett finskt däcktillverkningsföretag som är känt för sina högkvalitativa vinterdäck. Företaget grundades ursprungligen 1932 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom däckbranschen. Nokian Tyres fokuserar på att erbjuda säkra och pålitliga däck för olika väderförhållanden, speciellt vinterförhållanden. Deras Hakkapeliitta-serie är särskilt populär och ansedd för att erbjuda utmärkt grepp på snö och is.

Michelin

Michelin är en fransk däcktillverkare som är känt för sin långa historia av innovation och kvalitet. Företaget grundades 1889 och har sedan dess blivit en global ledare inom däckindustrin. Michelin producerar däck för en rad olika fordon, inklusive personbilar, lastbilar, motorcyklar och flygplan. De är också kända för att ha introducerat radialsulan, som är en viktig teknisk innovation inom däckteknologi.

Hankook

Hankook Tire är en sydkoreansk däcktillverkare som har vuxit till en betydande aktör på den globala marknaden. Företaget grundades 1941 och har sedan dess expanderat och diversifierat sin produktlinje. Hankook erbjuder däck för olika fordonstyper och vägförhållanden, inklusive sommar-, vinter- och allvädersdäck. De har byggt sitt rykte genom att erbjuda prisvärda däck med god prestanda och hållbarhet.

Bridgestone

Bridgestone är en japansk däcktillverkare som är en av de största och mest kända aktörerna inom däckindustrin. Företaget grundades 1931 och har sedan dess blivit en global ledare inom däcktillverkning. Bridgestone erbjuder ett brett utbud av däck för personbilar, lastbilar, bussar, jordbruk och motorsport. De är kända för att kombinera avancerad teknik med hög prestanda och säkerhet i sina produkter.

Hör av dig till oss!

Använd formuläret för att komma i kontakt med oss. Har du akuta behov ber vi dig istället att ringa 0922-131 77.