Däckreparation

Däckreparation för tunga fordon

Vi på KM Däckservice arbetar långsiktigt och försöker alltid maximera användningen av befintligt material, särskilt när det gäller tunga fordon. Däckreparationer utgör därför en stor del av vår verksamhet och innebär att åtgärda skador på däcken för att förlänga deras livslängd och bibehålla optimal funktionalitet. Tunga fordon utsätts ofta för specifika typer av skador såsom punkteringar, snitt och skador på sidoväggarna. Istället för att omedelbart ersätta ett helt däck vid mindre skador strävar vi efter att erbjuda kostnadseffektiva däckreparationer som möjliggör längre och pålitligare användning av däcken på de stora fordonen.

Fördelar med vår däckreparation

Miljösmart och kostnadseffektivt

Däckreparation för tunga fordon, såsom lastbilar, bussar och lastmaskiner är en del för att hålla verksamheten rullande. Stor del av våra dagar består av olika typer av däckservice och underhåll mot tunga fordon där förebyggande åtgärder inte bara kan spara pengar, utan även onödig ”nedtid”. 

Reparationer för tunga fordon inkluderar vanligtvis ”patchning” och ”vulkanisering” eller andra specialiserade tekniker beroende på skadans omfattning och typ. Detta kan omfatta reparation av slitbanor, sidoväggar eller andra områden som kan påverka däckens säkerhet och funktion.

Däckreparationer sedan 1988

Vi har sedan starten 1988 utfört däckreparationer på alla typer av fordon, ofta på plats ute hos kund.

Vanliga frågor vid däckreparation tunga fordon

Beroende på förutsättningar så förväntas ett nytt lastbilsdäck att hålla uppemot 10 år.

Vi utför däckreparation på alla typer av tunga fordon, oavsett storlek.

Hos oss hittar däck till alla typer av tunga fordon. Det vi inte har på lager kan vi på efterfrågan beställa efter. Vi har däck inom entreprenad- och arbetsdäck, bussdäck, lastbilsdäck, lantbruksdäck, lastväxlar- och containersläpsdäck, lasthissdäck, grävdäck och specialdäck för terräng och gruvor.

Hör av dig till oss!

Använd formuläret för att komma i kontakt med oss. Har du akuta behov ber vi dig istället att ringa 0922-131 77.