Däckservice

Vi tar hand om dina befintliga däck

Vi på KM Däckservice jobbar långsiktigt och försöker till den grad det går att ta vara på befintlig material. Däckreparationer är därför en viktig del i vår verksamhet. Däckreparation är processen att åtgärda skador på däck för att förlänga deras livslängd och funktionalitet. Däck utsätts ofta för typer av skador som punkteringar, snitt, skador på sidoväggen och liknande. Istället för att ersätta ett helt däck vid mindre skador kan däckreparation vara ett kostnadseffektivt alternativ.

Fördelar med däckservice

En komplett däckverkstad

Om däcket har fått en spik, skruv eller någon annan skarp föremål som har orsakat en punktering kan hålet i däcket behöva repareras genom att föremålet tas bort och ett tätande material, vanligtvis ett gummi- eller limbaserat ämne, appliceras för att täta hålet.

Mindre snitt och skador på däckets yta kan ibland repareras genom att applicera en patch eller en remsa av gummi och använda lim för att fästa den på plats.

Däckservice sedan 1988

Vi har sedan starten 1988 utfört däckservice på alla typer av fordon, ofta på plats ute hos kund.

Vanliga frågor vid däckservice

Priset för att reparera ett däck kan variera men generellt sett kan mindre reparationer, såsom lagning av mindre punkteringar eller sprickor, kosta några hundra till några tusen kronor. Större skador eller om däcket inte kan repareras och behöver ersättas kommer naturligtvis att medföra högre kostnader.

När du besöker oss med ett skadat däck genomför vi en grundlig bedömning av skadans omfattning för att avgöra om en reparation är möjlig utan att äventyra bilens säkerhet och prestanda. Endast om skadan är begränsad och en reparation inte påverkar bilens körförmåga negativt, utför vi reparationen för att säkerställa att du kan fortsätta köra säkert.

Om vi bedömer att en reparation inte är ett säkert alternativ kommer vi att rekommendera en ny uppsättning däck från vårt breda utbud av högkvalitativa bildäck. Vi erbjuder ett omfattande urval från marknadens främsta däcktillverkare för att säkerställa att du får pålitliga och högpresterande däck som passar dina behov och körförhållanden. Vi strävar alltid efter att ge dig de bästa alternativen för att optimera din körupplevelse och säkerhet på vägen.

Det beror på däckens slitage och återstående livslängd. Om övriga däck är i gott skick och har mycket kvar av sitt mönsterdjup kan du ofta byta ut endast det skadade däcket. Om din bil är utrustad med fyrhjulsdrift kan det vara nödvändigt att ersätta samtliga fyra däck för att garantera en enhetlig prestanda och säkerhetsnivå.

Ingen fara. Ta dig till oss så hjälper vi dig!

Hör av dig till oss!

Använd formuläret för att komma i kontakt med oss. Har du akuta behov ber vi dig istället att ringa 0922-131 77.