Däckskifte tunga fordon

Vi skiftar däck på tunga fordon 07-19, alla dagar i veckan (även helg)

Vi skiftar däck på tunga fordon 07-19, alla dagar i veckan (även helg)

Däck och hjulskifte på tunga fordon

Vi erbjuder snabba och säkra däckbyten för en bred variation av tunga fordon, inklusive lastbilar, truckar och  andra arbetsmaskiner. För att göra det ännu mer bekvämt för dig erbjuder vi även mobila tjänster där vi kommer till er plats. Vårt dedikerade team går utöver att endast byta däck – vi håller er också löpande informerade om eventuella aktuella problem eller kommande underhållsbehov. På det sättet arbetar vi proaktivt för att förhindra framtida driftstopp och säkerställa att ditt fordon fortsätter att prestera på topp. 

Däckskifte alla dagar 07-19

Vi erbjuder däckskifte under veckans alla dagar mellan kl 07-19 (även helger). Detta inkluderar all typ av däckservice såsom däckreparation, hjulskifte, balansering m.m.

Fördelar med vår däckservice

Vi skiftar däck på lastbilar, bussar och truckar

Vi har sedan starten 1988 blivit en pålitlig partner när det kommer till däckservice och däckbyten för tunga fordon. Med vårt engagemang för kvalitet, säkerhet och snabb service vill KM Däckservice vara det självklara valet för dina tunga fordon. Vår däckservice omfattar specialiserade däckbyten för alla typer av tunga fordon såsom lastbilar, bussar och truckar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta de specifika kraven för tunga fordon, med fokus på effektivitet, säkerhet och prestanda.

Kontakta oss för en problemfri och pålitlig partner för ditt företags mobilitetsbehov.

Hör av dig till oss!

Använd formuläret för att komma i kontakt med oss. Har du akuta behov ber vi dig istället att ringa 0922-131 77.