Däckskifte

Låt oss byta däck

Att låta oss byta dina däck är ett smart och bekvämt val för dig som bilägare som vill lägga tiden på annat. Vi går igenom däckets skick och kan vid behov ordna balansering och däckjustering.
Vid ett besök hos oss kan du alltid räkna med att vi sätter säkerheten först. Dessutom låter du ryggen vila. Ett däckskifte hos oss kostar 400kr / bil om du bokar däckskiftet direkt på vår hemsida.

Fördelar med ett däckskifte hos KM Däckservice

Kombinera däckskiftet med förvaring

Med över 30 års erfarenhet i branschen vet vi vad som fungerar och efterfrågas av våra kunder. Kombinera ditt däckbyte hos oss med smidig däckförvaring. Du får ett meddelande om när det är dags för nästa däckbyte samtidigt som du slipper köra mellan verkstad och hem med smutsiga däck i bagaget.

Vanliga frågor vid däckskifte

Ett däckskifte hos oss kostar 400kr / bil om du bokar däckskiftet direkt på vår hemsida.

Minst 2 ggr / år, inför vinter och vår. Vid ett däckskifte hos oss går vi alltid igenom däckets skick för att ge dig ett estimat på hur länge de går att använda.

Du är skyldig att använda vinterdäck vid vinterväglag från den 1 december till den 31 mars. Användningen av dubbdäck är tillåten från den 1 oktober till den 15 april.

Hör av dig till oss!

Använd formuläret för att komma i kontakt med oss. Har du akuta behov ber vi dig istället att ringa 0922-131 77.