Fälg

Proffs på fälg

Aluminiumfälgar, stålfälgar och lättmetallfälgar, vad passar dig? Rätt typ av fälg har ekonomiska fördelar och ger bättre lastkapacitet för dig som arbetar med tunga fordon. Hos KM Däckservice hittar du fälgar för alla typer av fordon och tillfällen. Vi har marknadens ledande leverantörer av fälgar för att kunna tillhandahålla dig högsta kvalitet, bästa design och en perfekt passform – allt till det mest fördelaktiga priset. Vi hjälper dig hitta rätt fälgar och har ett stort utbud fälgar i alla prisklasser och från ledande varumärken såsom Rautamo, Special Wheels och OCL Brorssons.

Fälgar lätta fordon

De vanligaste materialen för personbilsfälgar är aluminiumfälgar och stålfälgar. Aluminiumfälgar är lättare och ger oftast en bättre bränsleekonomi samt ett sportigare utseende, medan stålfälgar är kända för sin robusthet och mindre underhåll. Hos oss hittar ni fälgar i olika dimensioner för alla tänkbara behov.

Fälgar tunga fordon

Tunga fordon använder vanligtvis stålfälgar på grund av deras hållbarhet och förmåga att bära tung last. De är konstruerade för att klara av de höga påfrestningar som lastbilar och tunga fordon utsätts för. Vi jobbar med några av branschens största fälgleverantörer mot tung industri.

KM Däckservice arbetar med branschens ledande varumärken

Oavsett om det gäller fälgar för en bil eller en lastbil är det viktigt att välja rätt typ av fälgar för att säkerställa både säkerhet och optimala köregenskaper. På KM Däckservice erbjuder vi ett omfattande sortiment av fälgar från branschens största leverantörer som passar för både lätta och tunga fordon. Hos oss kan du alltid vara säker på att du kommer att hitta det bästa alternativet för just dina behov.

Rautamo

Rautamo är kända för sin breda variation av fälgar som erbjuder olika stilar och materialval, främst aluminiumfälgar och stålfälgar. Deras sortiment spänner över ett spektrum från mer klassisk och tidlös design till moderna och unika fälgar med olika ytbearbetningar, färger och storlekar. Deras fälgar är mångsidiga och kan passa perfekt på personbilar, SUV:ar och mindre lastbilar.

Special Wheels

Special Wheels har etablerat sig som experter på att erbjuda fälgar med unika och utstickande designelement. Deras fälgar utmärker sig med sina speciella mönster, färgvariationer och noggrant utförda ytbearbetningar. Dessa fälgar är skapade för att komplettera olika typer av fordon, inklusive sportbilar och lyxiga bilar. Special Wheels har varit verksamma sedan början av 1990-talet och har en lång historia av att leverera distinkta designalternativ.

OCL Brorssons

OCL Brorssons är ett etablerat namn när det kommer till att erbjuda fälgar som är anpassade för olika fordonstyper och användningsområden. Deras sortiment inkluderar både funktionella och estetiska fälgar som täcker en bredd av kundbehov. Oavsett om det gäller vanliga personbilar eller specialiserade fordon, har OCL Brorssons en mångfald av fälgar i olika storlekar och stilar. Företaget har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1940-talet vilket har bidragit till deras erfarenhet och expertis inom området.

Hör av dig till oss!

Använd formuläret för att komma i kontakt med oss. Har du akuta behov ber vi dig istället att ringa 0922-131 77.