Fältservice

Mobil däckservice på plats hos dig

Att bli stående med längs vägen med lastbil kan bli kostsamt. Med vår mobila däckservice erbjuder vi fältservice på plats hos dig för däckskifte eller reparation där du befinner dig. Vi utgår från vår däckverkstad i Haparanda och erbjuder fältservice i Norra Sverige och Finland.

Oavsett om det är en del av din företagsrutin eller en akut situation är vår fältservice till för att stödja ditt företag genom att hålla dina tunga fordon i rörelse. Kontakta oss för att schemalägga regelbunden underhållsservice eller om du står inför ett oväntat problem längs vägen.

Fördelar med fältservice

Slipp onödiga driftstopp

Med vår mobila däck- och fältservice kan du vara trygg med att vår kunniga personal hanterar däckskiften och reparationer på ett professionellt och effektiv sätt. Vi strävar efter att erbjuda en sömlös upplevelse och minimera de potentiella konsekvenserna av däckproblem för ditt företag.

Oavsett om du är i behov av akut hjälp eller planerar regelbundna underhållsåtgärder finns vår mobila däckservice till för att möta dina behov på ett praktiskt och kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss för att schemalägga en service eller om du behöver akut assistans längs vägen. Vi finns här för att säkerställa att ditt fordon och din verksamhet fortsätter att rulla smidigt.

Fältservice sedan 1988

Vi har sedan starten 1988 hjälpt företag som blivit stående längs vägen.

Vanliga frågor kring vår fältservice

Ja, och ni når vår jour på 0922-131 77.

Det beror helt och håller på ert behov. Med vår mobila däckservice kan vi vid akuta ärenden hjälpa er vidare om ni råkat ut för punktering och behöver däckskifte på plats.

Vi erbjuder även en såkallad fordonspark översikt där vi åker ut till ert företag för att gå igenom era fordon på plats.

Vi har genom åren utfört det mesta längs vägarna och på plats hos våra kunder. Det vi inte kan lösa på plats ordnar vi i vår verkstad.

Hör av dig till oss!

Använd formuläret för att komma i kontakt med oss. Har du akuta behov ber vi dig istället att ringa 0922-131 77.