Webbshop

Se pris och boka de däck du vill ha.

Hitta rätt däck till din bil

På vår webbshop kan du din egen takt välja ett däck som passar ditt fordon. I webbshopen hittar du däck från branschens största leverantörer, i olika dimensioner och prisklasser. Välj däckmodell och betala först vid montering på vår däckverkstad. Dina däck är ofta monterat och klart på bilen efter cirka 1 timme. Priserna som visas i webbshoppen är dagsaktuella och inkluderar montering. Enklare kan det inte bli. 

Drop-In för montering av däck på lösa fälgar

Har du lösa hjul? Vi erbjuder Drop-In för dig som har lösa hjul som inte kräver montering på bilen. Vi säljer däck monterat på fälg som du har möjlighet att ta med dig hem. Observera då att du inte kan boka någon tid men att kolla lagerstatus och pris på nya däck går utmärkt att göra i vår webbshop. När du bestämt dig för vilka däck som passar dig, titta då in på vår verkstad för montering på fälg. Välkommen till KM Däckservice webbshop – För dig som vill göra det enklare att handla däck lokalt.

Välj det däck som passar

I vår webbshop hittar du däck från ledande tillverkare, i olika prisklasser och dimensioner. Vi jobbar med budgetdäck och premiumdäck och har en däcktyp som passar ditt behov. 

Betala vid montering

Du betalar ingenting i förskott utan det görs på vår däckverkstad när däcken är monterade på bilen. Priserna i vår webbshop är aktuella och uppdateras löpande.

Däck monterat och klart på bilen

Här beställer du däck genom att antingen söka på bilens registreringsnummer eller efter bilens däckstorlek. I lugn och ro väljer du ett däck som passar dina behov, vi har både sommardäck och vinterdäck i olika prisklasser och dimensioner. Vi erbjuder även Drop-In för däckmontering på lösa fälgar. Då går det inte att boka någon tid men pris och tillgång ser du direkt i vår webbshop.